Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă

Partenerii Ambasadei


Linkuri utile

Telefon de urgență pentru situații excepționale (accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepție):
00 420 733 786 333,
disponibil 24/7.
La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.

Centrul de Apel
E-services Registru Miepo Chamber FK Zimbru Olymp La Strada

Programul de lucru al Secţiei consulare al Ambasadei

Secţia consulară a Ambasadei acordă servicii şi consultaţii consulare în baza programării telefonice prealabile conform următorului program de lucru:

MARŢI, MIERCURI, JOI, VINERI — 08.30 – 12.00

Depunerea cererilor și documentelor se efectuează în orele menţionate la ora indicată anterior de către funcţionarul consular al Ambasadei.

Pentru comoditatea Dumneavoastră, primirea în audienţă pentru consultaţii şi servicii consulare se efectuează în baza programării prealabile la tel.: (+420) 233 323 764.

Programarea telefonică pentru primire în audienţă şi consultaţii pe probleme consulare, zilnic de la 14:00 până la 16:00.

Audienţa cetăţenilor fără programare prealabilă sau în afara programului de lucru nu este permisă, cu excepţia cazurilor de extremă urgenţă (cazuri de deces, boală gravă, denunţarea cazurilor de trafic de fiinţe umane, etc.). Pentru a asigura asistenţa operativă în aceste cazuri de urgenţă, anticipaţi vizita la Ambasadă cu un apel telefonic.

Nu sunt acordate servicii consulare în următoarele zile:

Nu este posibilă efectuarea plăţilor pentru servicii consulare în următoarele zile de sărbătoare din Cehia:

Pentru informaţii privind eventualele schimbări în programul de lucru contactaţi secţia consulară a Ambasadei de la 14.00 la 16.00 la tel. (+420) 233 323 764