Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă

Partenerii Ambasadei


Linkuri utile

Telefon de urgență pentru situații excepționale (accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepție):
00 420 733 786 333,
disponibil 24/7.
La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.

Centrul de Apel
E-services Registru Miepo Chamber FK Zimbru Olymp La Strada

Contacte

Google Maps - Street View - Ambasada

Pentru comoditatea dumneavoastră, prezentam mai jos harta amplasării sediului Ambasadei la Praga, principalelor linii de transport public şi filialelor băncii.

Vă amintim că adresa corectă a Ambasadei este următoarea:

Adresa:Juárezova 14, 160 00 Praha 6 - Bubeneč
Tel.: (+420) 233 323 762
Tel.: (+420) 233 323 764 (zilnic de la 14.00 pînă la 16.00)
Fax: (+420) 233 323 765
E-mail: praga@mfa.md

Harta amplasării sediului Ambasadei

Harta Amplasarii Ambasadei

Legendă:

Cum să ajungeţi cu automobilul/taxiul

De pe autostrăzile D1, D5, D8 sau D11 (E48, E50, E55, E65, E67) care intră în Praga, urmaţi indicatoarele în direcţia cartierelor Dejvice sau Bubeneč > piaţa Vítězné náměstí > cotiţi la intersecţia cu sens giratoriu pe strada Jugoslávských partyzánů şi continuaţi cca. 500m > cotiţi la dreapta şi continuaţi cca. 500m pe strada Maďarská > cotiţi la dreapta şi continuaţi cca. 50m pe strada Juárezova. Timpul total necesar parcurs prin oraş - 20-60 min.

Pentru planificarea mai detaliată a traseului auto consultaţi paginile www.mapy.cz sau maps.google.cz.

Persoanelor care preferă să călătorească cu taxiul prin Praga, recomandăm să nu urce în automobile fără taximetru şi să negocieze preţul călătoriei pînă a urca în taxi.

Cum să ajungeţi de la staţia de metrou

De la staţia de metrou "Hradčanská": urcaţi în autobusul nr. 131 pînă la a treia staţie "Nemocnice Bubeneč > traversaţi strada > urmaţi cca. 50m pe strada Juárezova. Timpul total necesar: 10-15 min.

De la staţia de metrou "Dejvická" - urmaţi pe jos cca. 500m pe strada Jugoslávských partyzánů > cotiţi la dreapta şi urmaţi cca. 500m pe strada Maďarská > cotiţi la dreapta şi urmaţi cca. 50m pe strada Juárezova. Timpul total necesar: 20 min.

Pentru planificarea mai detaliată a traseului cu transportul public consultaţi paginile www.dpp.cz şi www.idos.cz.

Vă atenţionăm că mulţi cetăţeni moldoveni au semnalat cazuri de furt de buzunar în transportul public şi locurile aglomerate din Praga, precum şi cazuri de smulgere pe stradă a poşetelor sau genţilor de mână.

Cum să ajungeţi de la gara feroviară

De la Gara feroviară "Bubeneč" (nádraží Praha-Bubeneč): ieşiţi din gară, traversaţi strada Goetheho, vă urcaţi pe scări şi urmaţi cca. 80m pe strada Českomalínská, cotiţi la dreapta şi urmaţi cca. 100m pe strada Juárezova. Timpul total necesar: 3 min.

De la Gara feroviară "Holeşovice" (nádraží Praha-Holešovice): fiecare 30 min. circulă trenul în direcţia Gării feroviare "Bubeneč" (nádraží Praha-Bubeneč), de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 10-40 min.

De la Gara feroviară "Masarykov" (Praha - Masarykovo nádraží): fiecare 15-20 min. circulă trenul în direcţia Gării feroviare "Bubeneč" (nádraží Praha-Bubeneč), de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 15-45 min.

De la Gara feroviară Principală (Praha - Hlavní nádraží):

  1. fiecare 10-20 min. circulă trenul în direcţia Gării feroviare "Holeşovice" (nádraží Praha-Holešovice) şi Gării feroviare "Masarykov" (Praha - Masarykovo nádraží), de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 20-50 min.
  2. luaţi linia de metrou "C" pînă la următoarea staţie "Muzeum" > faceţi transfer pe linia de metrou "A" > luaţi linia de metrou "A" patru staţii pînă la staţia "Hradčanská" sau cinci staţii pînă la staţia "Dejvická", de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 30-45 min.

Pentru informaţii privind călătoriile cu trenul, inclusiv pînă la Gara feroviară "Bubeneč", consultaţi pagina www.vlak.cz.

Cum să ajungeţi de la Aeroportul Praha Ruzyně

Fiecare 8-10 minute din faţa Terminalelor 1 şi 2 ale Aeroportului Praga Ruzyně circulă autobusul orăşenesc nr. 119 spre staţia de metrou "Dejvická", de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar - 40-50 min.

Pentru informaţii privind transportul de la Aeroportul Praga Ruzyně consultaţi pagina www.prg.aero.

Cum să ajungeţi de la gara auto

De la Gara auto "Florenc" (Autobusové nádraží Praha Florenc):

  1. luaţi linia de metrou "C" două staţii pînă la staţia "Muzeum" > faceţi transfer pe linia de metrou "A" > luaţi linia de metrou "A" patru staţii pînă la staţia "Hradčanská" sau cinci staţii pînă la staţia "Dejvická", de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 25-35 min.
  2. luaţi linia de metrou "B" două staţii pînă la staţia "Můstek" > faceţi transfer pe linia de metrou "A" > luaţi linia de metrou "A" trei staţii pînă la staţia "Hradčanská" sau patru staţii pînă la staţia "Dejvická", de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 25-35 min.
  3. luaţi linia de metrou "C" o staţie pînă la staţia "Holeşovice" > urmaţi pe jos cca. 100m pînă la Gara feroviară "Holeşovice" (nádraží Praha-Holešovice), de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 25-45 min.
  4. urmaţi două staţii cu tramvaiul nr. 24 pînă la Gara feroviară "Masarykov" (Praha - Masarykovo nádraží), de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 25-45 min.

De la Gara auto "Želivského" (Autobusové stanoviště Praha Želivského): luaţi linia de metrou "A" opt staţii pînă la staţia "Hradčanská" sau nouă staţii pînă la staţia "Dejvická", de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 40-55 min.

De la Gara auto "Holešovice" (Autobusové stanoviště Praha Holešovice): urmaţi pe jos cca. 100m spre Gara feroviară "Holeşovice" (nádraží Praha-Holešovice), de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 15-40 min.

De la Gara auto "Černý Most" (Autobusové stanoviště Praha Černý Most): luaţi linia de metrou "B" unsprezece staţii pînă la staţia "Můstek" > faceţi transfer pe linia de metrou "A" > luaţi linia de metrou "A" trei staţii pînă la staţia "Hradčanská" sau patru staţii pînă la staţia "Dejvická", de unde urmaţi indicaţiile de mai sus. Timpul total necesar: 50-65 min.

Informaţii privind liniile de transport public

Informaţii actualizate privind liniile de transport public amplasate lîngă Ambasadă puteţi consulta pe pagina Companiei de Transport Public din oraşul Praga: www.dpp.cz

Staţiile de transport public în apropierea Ambasadei:

    Autobus Nemocnice Bubeneč - 60m* - Autobus nr. 131
  Tramvai Autobus Lotyšská - 900 m*
Metrou Tramvai Autobus Hradčanská - 1400 m*
  Tramvai Autobus Vítězné náměstí - 1000 m*
Metrou Tramvai Autobus Dejvická - 950 m*

* distanţa medie de la staţie pînă la sediul Ambasadei